Efter noggrant övervägande så slog jag till och köpte ett nytt tält.
Varken dyrt eller märkvärdigt på något sätt, men jäkligt lätt att bära och sätta upp.   Platsen jag valt för premiärturen ligger vid en skogstjärn här i Lindesberg, vid ett flertal tillfällen har jag sett vargspår i kanten av tjärnen.
Temperaturen låg runt nollan med en vind runt 5 m/s, helt ok.
Efter diverse pyssel med dom medhavda atiraljerna såsom den lilla fina ljuslyktan så slank en grönstedts konjak ner. Ett godnatt sms till familjen letade sig upp bland trädtopparna. Nu kände jag mig riktigt nöjd där jag låg nerkrupen i sovsäcken och studerade lågan från ljuslyktan.
Jag såg framför mig när människorna för kanske 1 miljon år sedan knäckte koden och kunde börja använda sig av kontrollerade eldar, vilken lyx.
Blåsan gjorde sig förstås påmind så det var bara på med raggisarna och slå en båge.
Jag tyckte mig ana en liten motorikstörning, speciellt i benen, vad tusan nudå?
Javisst fan, EN konjak kan vara direkt livsfarligt har jag hört, så en till letade sig ner i strupen och alla funktioner var återställda.

Godnatt!!!